Dakgoot Reparatie en Renovatie | NL Dak & Solar

Een warmer huis en toch een lagere energierekening. En het is ook nog beter voor het milieu.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact Form

Zijn uw dakgoten toe aan reparatie of vervanging? Schakel onze hulp in voor een snelle en kwaliteitsvolle service. Zijn uw dakgoten toe aan reparatie of vervanging? Voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het te repareren, renoveren of vervangen van een nieuw hemelwaterafvoersysteem. Onze medewerkers hebben ervaring met diverse soorten dakgoten en het werken met materialen zoals zink, kunststof, PVC, RVS en koper. Daarom kan NL Dak & Solar BV elke klus op het gebied van dakgoten aan.

Dakgoten
Dak van de Aanbouw vervangen in Arnhem

Reken altijd op een snelle en goede dakgoot reparatie
Voor de reparatie of het vervangen van uw dakgoot, rekent u op onze goede en snelle service. U wordt door ons namelijk binnen 24 uur geholpen, waardoor u al snel van een dak in topconditie geniet. Heeft u last van een lekkage of is een spoedreparatie vereist? Dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar via het spoednummer. Dan zullen we u zo snel mogelijk van hulp voorzien, zodat uw dak er snel weer tegen kan. Zo voorkomen we (verdere) schade en zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren weer droog zit.

Voorkom schade door uw dak goed te onderhouden
Door de dakgoot goed te laten onderhouden, voorkomt u in de meeste gevallen dat een reparatie of het vervangen ervan nodig is. Daarom rekent u ook op ons voor preventieve werkzaamheden zoals een betrouwbare dakinspectie. Dan controleren we uw gehele dak en brengen we eventuele zwakke punten in kaart. Vervolgens verhelpen we eventuele problemen meteen voor u door bijvoorbeeld een nieuwe dakbedekking te plaatsen.

Uw Compleet Overzicht van de kosten van een dakvervanging in [location] 

Neem contact op bij vragen of voor een spoedreparatie
Moet uw oude dakgoot worden vervangen of heeft deze een reparatie nodig? Aarzel niet en vraag direct online een offerte aan via de onderstaande button. Gaat het om een spoedreparatie? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 06 39046266. Voor vragen die minder spoedeisend zijn, belt u ons via 026 – 202 202 7 of stuurt u een e-mail naar info@nldak.nl.

Dak van de Aanbouw vervangen in Arnhem
Dakgoten
Wat kost 40m2 dakbedekking

EPDM voor het repareren of vervangen van dakgoten

Lekkage in dakgoten is een veel voorkomend probleem. Vaak is het compleet vervangen niet nodig, u kunt deze met EPDM compleet renoveren of vernieuwen. Denk aan het renoveren van oude zinken goten, door ze met EPDM stroken te bekleden. Zo verlengt u de levensduur van de goten gemakkelijk met vijftig jaar. De toepassing is ook heel eenvoudig, doordat ons EPDM geschikt is voor nagenoeg elke ondergrond.

Onderhoud en advies bij dakgoten.
NL DAK & Solar adviseert een jaarlijkse inspectie te laten uitvoeren.NL DAK & Solar   adviseert ook de goten schoon te houden. Afvoeren moeten vrij zijn van bladeren om lekkages te voorkomen. Ook de aansluiting op het dak .Daarom adviseert NL DAK & SOLAR een jaarlijkse inspectie van uw dak en goot.

€50,- AANBRENGBONUS

Ontvang 50 euro voor elke klant die je aanbrengt!
We merken bij NL DAK & Solar dat we veel klanten via onze huidige klanten krijgen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Om je hiervoor te belonen krijgen je vanaf deze week een aanbrengbonus van 50 euro per aangebrachte akkoord gaande klant.

Collectieve aanpak van dakgoten

Ook voor een collectieve aanpak belonen wij de initiatiefnemer met 50,- per aangeleverd klant.

Uiteraard kunnen de klanten bij een collectieve aanpak een flinke korting verwachten.

NL Dak & Solar  uw dakgoot specialist. bel voor een vrijblijvende offerte.

“Kwaliteit is al 35 jaar ons kenmerk”

 

 

 

Waarom wij?
• 35 jaar ervaring
• Beste prijs/kwaliteitsverhouding
• All-in prijzen (geen voorrijkosten)
• Hoogwaardige producten
• tot 20 jaar garantie 

 

 

NL DAK & SOLAR B.V. is een organisatie gespecialiseerd in het onderhoud van vastgoed en heeft als doelstelling om u als opdrachtgever te ontzorgen op het gebied van onderhoud, projecten en organisatieprocessen. Dit doen we met een team van specialisten met jarenlange ervaring én met jong talent.

Wij verzorgen een breed pakket aan diensten en werkzaamheden, van project- en bouwmanagement tot verbetering en coördinatie van uw woningverbetering processen op het gebied van onderhoud, reparaties en renovaties.