Dakisolatie

Dakisolatie : UW DAK ISOLEREN?

Een warmer huis en toch een lagere energierekening. En het is ook nog beter voor het milieu.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact Form

Wanneer u meer woongenot wilt behalen raden wij aan om uw plat dak isoleren .Vraag ons naar mogelijkheden .Bel voor een vrijblijvende inspectie om te kijken naar de mogelijkheden om uw plat dak isoleren. Bel naar 026 – 202 202 7 of liever mailen? Dat kan dan naar info@nldak-solar.nl. Wij staan voor u klaar bij al uw dakwerkzaamheden.

Wat kost 40m2 dakbedekking

Uw dak bij vervanging meteen isoleren ?

Wilt u uw dakbedekking laten vervangen door een professional. Dan bent u bij NL DAK & SOLAR bij juiste adres voor het vervangen van alle soorten dakbedekkingen raden wij aan om uw dak meteen te laten isoleren. Bij ons bent u verzekerd van goede service, kwaliteit standaard 20 jaar schriftelijke garantie.

Wij isoleren met PIR isolatie platen.

PIR isolatie is een uitstekend materiaal om je plat dak te isoleren. NL DAK & SOLAR adviseert steeds om PIR-isolatie te plaatsen waar je een plat dak met Bitumen maakt. PIR biedt een maximale isolatiewaarde voor een minimale dikte. Bovendien zijn platen in PIR perfect beloopbaar.Vraag ons naar de mogelijkheden. bel voor vrijblijvende advies en offerte.

Dakdekker in Nijmegen - Blog 2023 |
Dak van de Aanbouw vervangen in Arnhem

Wilt u eerst weten wat de kosten bedragen, voordat u besluit om uw dak te laten vervangen? Dat is heel begrijpelijk, want u wilt natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Vraag daarom bij NL Dak & SOLAR BV vrijblijvend een offerte aan voor de kosten voor het vervangen van uw dak. Dan weet u precies waar u aan toe bent voordat u de knoop doorhakt.

Vraag een offerte aan voor een overzicht van de kosten

Wilt u uw dak laten vervangen, maar daarvoor eerst weten wat de kosten bedragen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via het online offerteformulier. Natuurlijk bent u bij vragen of voor meer informatie ook welkom om contact met ons op te nemen door te bellen naar 026 – 202 202 7 of een e-mail te sturen naar info@nldak-solar.nl. Wij staan voor u klaar bij al uw dakwerkzaamheden.

Dakrenovatie - Dak vervangen - Dakisolatie
Dakbedekking vervangen plat dak

De factoren die de kosten voor het vervangen van uw dak bepalen

Wat de kosten voor het vervangen van uw dak precies inhouden, hangt van verschillende factoren af. Wanneer u een complete dakrenovatie wilt laten uitvoeren, ligt de prijs vanzelfsprekend hoger dan wanneer u enkel een deel van het dak, zoals het dakleer, laat vervangen. Ook wanneer er extra werkzaamheden verricht moeten worden, liggen de kosten van het vervangen van uw dak hoger. Maar dat neemt niet weg dat deze werkzaamheden ook voordelen opleveren. Zo zorgt een goede dakisolatie bijvoorbeeld voor een lagere energierekening en een stijging van de waarde van uw huis.

Laag BTW tarief bij Isoleren?

Wil je uw dak isoleren? Dan ben je vast nieuwsgierig naar het btw tarief van een dakdekker in 2023. Op deze pagina lees je alles over de btw die je voor een dakdekker moet betalen en wanneer het verlaagde tarief van 9% geldt.

Je ontvangt eenmalig een scherp geprijsde offerte.Zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt!

Btw-tarief dakdekker
In principe betaal je 21% belasting over dakwerkzaamheden. Dit tarief is van toepassing op klussen zoals het reinigen van het dakoppervlak of het laten aanbrengen van een beschermende coating. Ook wanneer je dakschade hebt, zoals een kapotte of missende dakpan, moet je rekening houden met een belasting van 21%

Toch profiteer je in sommige gevallen wel van het verlaagde tarief van 9% btw voor een dakdekker. Wanneer is dat het geval? Wanneer je je woning laat isoleren en deze energiezuiniger wordt dankzij de dakwerkzaamheden, hoef je slechts 9% btw te betalen. Wil je daar meer over weten? Lees dan snel hieronder verder!

Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief. Voorbeelden van isolatiemateriaal zijn:

  • glaswol
  • steenwol
  • piepschuim
  • (isolatie)glas
  • polyurethaan (PUR/PIR)

Voor meer informatie kijk op de website van de belastingdienst:

httpss://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/tarieven_en_vrijstellingen/diensten_9_btw/werkzaamheden_aan_woningen/isoleren_van_woningen

Het is onze erkenning van topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Bevestigd door onze huiseigenaren. Wij hebben Homedeal Pro status en daar zijn wij trots op!
Energie oplossingen
Contact Hoofdkantoor
Diploma kopen ervaringen – diploma kopen met een prettig gevoel. An electric standing desk is a height adjustable desk that can be raised or lowered with the push of a button. Sunweb tenerife vakantie aanbod.