Wat kost een nieuw plat dak met isolatie

Wat kost een nieuw plat dak met isolatie in ?

Bent u op zoek naar de kosten van een nieuw plat dak met isolatie in ? Een nieuw dak is een grote investering en het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten qua kosten. Bij NL DAK & SOLAR begrijpen we dat en we zijn er om u te helpen. In dit artikel bespreken we de kosten van een nieuw plat dak met isolatie en wat u kunt verwachten van onze diensten.

Kosten van een nieuw plat dak met isolatie

De kosten van een nieuw plat dak met isolatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw dak, het type dakbedekking dat u kiest en de locatie van uw woning. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €70 en €120 per m2 voor een compleet nieuw plat dak met isolatie. Het is belangrijk om een offerte op maat te laten maken, zodat u precies weet wat de kosten zijn voor uw specifieke situatie.

Onze tarieven voor een nieuw plat dak met isolatie

Bij NL DAK & SOLAR bieden we betaalbare tarieven voor een nieuw plat dak met isolatie. Onze tarieven variëren van €80 tot €110 per m2, afhankelijk van het type dakbedekking en de grootte van uw dak. Bij ons kunt u rekenen op een deskundige aanpak en hoogwaardige materialen.

Wat is inbegrepen bij onze diensten?

Bij onze diensten voor een nieuw plat dak met isolatie zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Een grondige inspectie van het dak
  • Verwijderen van oude dakbedekking en eventuele reparaties aan de dakconstructie
  • Plaatsing van PIR isolatiemateriaal
  • Plaatsing van nieuwe dakbedekking
  • Afwerking en reiniging van het dak

We zorgen ervoor dat uw dak er niet alleen mooi uitziet, maar ook energiezuiniger wordt en u bespaart op uw energierekening.

Dakisolatie
Dakisolatie nieuw plat dak met isolatie [iss_city_state]

Waarom kiezen voor NL DAK & SOLAR?

Bij NL DAK & SOLAR hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen van nieuwe platte daken met isolatie. We werken met een team van deskundige vakmensen die de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen gebruiken om uw dak te plaatsen. We zijn er trots op dat we onze klanten betaalbare tarieven kunnen bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons werk.

 

EPDM Vervangen door Bitumen dakbedekking in Huissen

Rated 5,0 out of 5
5 februari 2023

NL DAK & SOLAR heeft onze uitbouw de EPDM verwijderd (dit stond gespannen bij de opstanden)

Er zit nu een mooie Bitumen dakbedekking op en wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat

Stokker Loovelde te Huissen

20 zonnepanelen en dakrenovatie laten uitvoeren door NL DAK&SOLAR

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2023

20 zonnepanelen en dakrenovatie laten uitvoeren door NL DAK&SOLAR

De communicatie vooraf ging supersnel, Zeker omdat de eigenaar niet alleen de telefoon, offertes, planning en werkvoorbereiding regelt, maar ook bij de uitvoering zelf aanwezig is (en vooral dát is prettig, want hij is ook degene met wie het plan en de afspraken gemaakt zijn).

Alles werd vlot en vakkundig uitgevoerd door een professioneel en vriendelijk team.

Er zijn zeer veel zonnepanelen installateurs dus het is lastig om daar een keuze in te maken, maar dit bedrijf kan ik iedereen die zonnepanelen wil laten installeren aanbevelen!

Frederick en Jans

Nieuw dak en 20 Nieuwe zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2023

We zijn tevreden van de dakrenovatie en het plaatsen van zonnepanelen. Er was een goede communicatie met de klantenservice.

Petra van A.

Zeker aan te raden.

Rated 5,0 out of 5
28 januari 2023

Ik heel tevreden over de werken en de snelheid van oplevering. Er was wel nog een probleem met de dakgoot maar NL DAK kwam dit de volgende dag gelijk verhelpen. Zeker aan te raden.

Dijkstra te Bennekom

Wat mij betreft is dit bedrijf een Topper

Rated 5,0 out of 5
27 januari 2023

Top bedrijf! Al een tweede grote reparatie die zij aan ons dak hebben verricht. De snelheid van handelen is geweldig en heeft meer schade voorkomen. Michel en zijn mannen zijn een mooi team, hardwerkende mensen, die altijd eerlijk zullen zijn over zaken die moeten gebeuren.

Doordat er altijd een filmpje wordt gemaakt van de schade, is helder wat er gedaan moet worden. Wat mij betreft is dit bedrijf een Topper, maar ik hoop er niet te vaak een beroep op te doen! 🙂

Frank d.

 

Neem contact op voor een offerte op maat

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in , bent u bij NL DAK & SOLAR aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan diensten voor platte daken, waaronder het plaatsen van nieuwe platte daken met isolatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakrenovatieproject.

Bij NL DAK & SOLAR begrijpen we dat een nieuw dak een grote investering is. Daarom bieden we betaalbare tarieven en een transparante aanpak. We zullen u nooit verborgen kosten of onverwachte uitgaven in rekening brengen. We zijn er trots op dat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Onze vakmensen zijn zeer ervaren en werken volgens de hoogste normen. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om uw dak te plaatsen. We zijn er trots op dat we al vele tevreden klanten hebben geholpen met hun dakrenovatieprojecten in en de omliggende gebieden.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in , dan kunt u rekenen op NL DAK & SOLAR. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw dakrenovatieproject.

Contact Form

Dakbeheer Vve-verenigingen in Apeldoorn | NL DAK & SOLAR
Dakbeheer Vve-verenigingen in [iss_city_state]| NL DAK & SOLAR