Daklekkage

DAKLEKKAGE VERHELPEN?

Dakreparatie nodig? Lekt uw dak? Wacht niet! Plan direct uw gratis inspectie in!
NL DAK & SOLAR voor een snelle en vakkundige oplossing.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact Form

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van een daklekkage

Dakreparaties van een daklekkage beginnen altijd met het detectieproces waarbij we de oorzaak van het daklek lokaliseren. Het is niet altijd dat u uw natte plek direct onder het lekkende dak vindt. Waterlekken hebben meestal een manier om schadelijk te zijn.

Dakrenovatie in Ede

Wanneer u merkt dat er sprake is van daklekkage

Wanneer het zwakke punt van uw dak begint te lekken, zorgt de samenhang van het water ervoor dat het enige afstand langs het dak kan stromen voordat het op uw zolder of plafond druppelt. Onze professionele dakdekkers in uw regio kent de kneepjes van het water.

Snel en efficiënt de daklekkage laten repareren
Door een daklekkage tijdig te repareren, voorkomt u verdere schade. Waarschijnlijk heeft u het in veel gevallen echter niet meteen door dat er een lekkage aan uw dak is. In veel gevallen is de lekkage namelijk zo klein dat dit niet meteen te merken is. Daarom is het verstandig om uw dak regelmatig te laten controleren door middel van een dakinspectie

Dakrenovatie - Dak vervangen - Dakisolatie
Dakbedekking vervangen plat dak
Laat uw dak op tijd repareren
Ook voor andere reparaties dan een lekkage alleen rekent u op ons. Zo kunnen we ook uw dakgoot repareren of vervangen wanneer dit nodig is. Daarnaast voeren we allerlei dakwerkzaamheden uit, zoals het isoleren van uw dak, maar ook de aanleg van een compleet nieuw dak. Waar u de ervaren dakdekkers van NL Dak BV ook voor nodig heeft, wij staan voor u klaar. Vraag direct een offerte aan door op de onderstaande button te klikken. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar 026 – 202 202 7 of een e-mail te sturen naar info@nldak.nl.
DAKISOLATIE ARNHEM - Dakisolatie bedrijf Arnhem

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact Form

Samen zijn wij één grote familie

Wij zijn al sinds 1988 een toekomstgerichte organisatie met oog op kwaliteit op onze diensten en blijven ons hierin ontwikkelen. Wij maken ons sterk voor een wereld die mede door onze manier van werken kan worden doorgegeven aan de volgende generaties.

“Kwaliteit ons kenmerk”

Onze vakmannen hebben passie voor uw dak.

NL DAK B.V. is een organisatie gespecialiseerd in het onderhoud van vastgoed en heeft als doelstelling om u als opdrachtgever te ontzorgen op het gebied van onderhoud, projecten en organisatieprocessen. Dit doen we met een team van specialisten met jarenlange ervaring én met jong talent.

Wij verzorgen een breed pakket aan diensten en werkzaamheden, van project- en bouwmanagement tot verbetering en coördinatie van uw woningverbetering processen op het gebied van onderhoud, reparaties en renovaties.

 

Het is onze erkenning van topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Bevestigd door onze huiseigenaren. Wij hebben Homedeal Pro status en daar zijn wij trots op!
Energie oplossingen
Contact Hoofdkantoor